2007.10.07. Vasárnap

Kárfelmérés, első körben.
A gumis képen látszik a becsapódás ereje: a perem alá nagy mennyiségű növény, föld és kavics került, amit csak úgy sikerült kiszedni, hogy leengedtem a kereket, úgy kifújtam-kapartam a koszt, majd visszafújtam.
A jobb hátsó kerékívet ábrázoló fotón látszik egy kis megnyomódás a bal oldali lemezen, ami a motor felől van. Az hajlott meg némileg, amit én nem veszek jó jelnek: mi deformálódott ott el, ami ezt megnyomta? :S Nem tudom mit gondoltok, a lengőkar kaphatott-e? A motortéren belül is látszik a szétvált hegesztés, de sajnos meg nem mondom, hogy most keletkezett-e vagy már úgy volt... próbálok régebbi fotót keresni a motortérről, csak sajnos majdnem minden adatom elveszett 2 hete mikor meghalt a winchesterem... A motortér ajtó ferdesége sajnos arra enged következtetni, hogy most vált szét a lemez....
Továbbá érdekes a bal hátsó részen lévő rejtett rohadás felszínre bukkanása. Ott csak gitt tartotta a festéket, mint most kiderült... Ez a rész még nem volt rajta javítva (eddig).
Kérdés: a homloklemezen az akksinál lévő kidomborításnál szerintetek sérült valami? Mert én nem vagyok benne biztos.... bal lent van 1 benyomódás, amit a lökhárító okozott, de remélem, hogy más nem, és csak a jobb első lemezt kell kijavítani.
bal oldalt a kosz repedése valójában behajlás... A szétvált rész. Mi csavarodott itt? kengyel... volt...

Kommentek

Törölt felhasználó

szegény kisautó...:(:(

Törölt felhasználó

becsukódik rendesen a géptetõd? ha nem akkor hátsó fõtaró szar

tunyi1986

ÍÍÍÍ basszus,részvétem.
Nekem még kb 1 hónap mire lesz jogsim,de inkább úgy megyek mindíg hogy meg is tudjak állni.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!