Ajtószerelés

Pár apróság az utóbbi időkből:
219250 km-nél márc. 30-án kicseréltem az ablaktörlőket és a pollenszűrőt. Az előző, rohadt drága Valeo ablaktörlő alig múlt fél éves, de máris használhatatlanra kopott. Ismerősöm szerint, aki a cégnél dolgozik, ezeket Romániában gyártják, nem kicsit szar minőségben.. hát látom... remélem most a gyári jobban fog szuperálni, amit a Peugeot Fábián márkaszervízben vettem a pollenszűrővel és tartalék izzóval együtt.
2013. ápr. 02. : kerek forduló, 220ezer km
Ma pedig végre kicsit sütött a nap, plusz az óraátállítás is megvolt, így idén először adódott némi lehetőség munka után matatni kicsit a kocsin. A szarul rögzített ajtókárpitnak, és a bal oldalon nem működő tükörfűtésnek néztem utána.
Sajnos valahogy sejtettem, hogy csak kókány előző tulajok léteznek, s ez be is igazolódott: mindkét ajtóból hiányzott pár csavar, a bal oldaliban már el is tört a sín, ami fent az ablakkeretbe csatlakozik, így ezt gyorsjavítottam pillanatragasztóval és silvertape-pel.
A bal ajtóból hiányzik, pontosabban szabályosan ki van tépkedve a vízzáró fólia. aminek mondhatom nagyon örülök. Majd szerezni kell egyet valahonnan...
A tükörnél megnéztem a csatlakozót, megtisztítottam az értintkezőket, és majd meglátjuk ennyi elég volt-e a fűtésnek. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem...
220 felett... Ablaktörlő és pollenszűrő csere

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!