Ez elment vadászni...

Nos, múlt héten a rendelés utáni második napon már meg is jött az új vezérlőegység (még vannak országok, ahol működik a posta??). Berakás előtt még szétszedtem a csatlakozót is, de a befújt WD40-en kívül abban érdekes módon semmi más folyadék nem volt. Azért áttisztogattam, majd összeraktam mindent.
Légzsák hiba nem volt, viszont sebességjel sem....egészen 1-2 kilométerig, amikor is visszajött!
Na, örültem, mint majom a farkának, bár hamar feltűnt, hogy némi csalás van a dologban: kb. konstans 10 kmh-val a valós sebesség alatt mutat, tehát ha a megszokott 50-60 között megyek városban, az már 60-70, ami egyenes út a tágra nyíló pénztárcához.
Sajnos az események ilyetén alakulása sem tartott örökké, mert hamarosan újra elment a sebességjel, majd mintegy haláltusaként még vissza-vissza jött, de tegnap már egyszer sem működött. Na, mondom, fasza...
Kaptam a szerviztől kapcsolási rajzot a sebességjeladóhoz, de egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ott ment tönkre valami, amikor nemrég cseréltettem ki egy gyári vadiúj darabra...
Mindenesetre ez lesz a következő feladat: lábait megmérni van-e rajta megfelelő test és plusz, illetve csavarozóval megforgatva mozdul-e a mutató...hurrá!
sebességjeladó bekötési rajza

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!