futómű plusz téligumi

Szeptember 13-ai szervizlátogatás eredménye (235801 km):
  • elől kerékagycsapágyak cserélve
  • toronycsapágyak cserélve
  • jobb elől gömbfej plusz összekötő cserélve
  • bal hátul nem találtak semmi okot a futómű elállítódásra, de téligumikkal végeztek egy futóműbeállítást
  • hátsó féknyereg szorul, bal tárcsa külső oldala alig fog >> szükséges egy  féknyereg csúszka felújítás, fékbetét, tárcsa, kézifék betétjei/pofái (ezt azért még idén rendbe kell hozni)
Sztori: németországban vettem észre, hogy a bal hátsó gumim széle slickre kopott. Na mondom fasza, még a végén meg is basznak a rend szigorú őrei, ha ezt meglátják - arról nem is beszélve, mi lesz, ha esőben kell az Autobahnon csapatnom (kellett...)
Szóval oda pótkerék fel, amit nagyon sajnáltam, mert egy 10 éves, gyári vadiúj, szőrős, continental volt, fájt az érzés, hogy össze kell koszolni, és menni kell vele minimum egy ezrest....

Ezek a Kumhok idén 221160 km-nél kerültek fel, azaz idén mintegy 15 000 km-t futottak. Ez az előző nyárral együtt épphogy kiad harmincezret...igen hamar meghaltak, basszus...Nektek mi a tapasztalat? Kinek mennyit szokott kibírni egy szett?
skf és febi csapágyak - remélem a minőséggel nem lesz gond... km óra állás pótkerék fent +1 kép: beszarsz, hogy ilyen kék létezik: Blaustein

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!