Elbúcsúzás

Eladósorba került a 406-osom, ennek okán írnék egy rövid szösszenetet. Pénteken még utoljára mentem vele haza Budapestre Németországból, a hosszú úton volt időm végiggondolni, mennyi szép élményben volt részünk közösen. Kicsit fáj érte a szívem, de ez az élet rendje :) Németországba szükségem van egy helyi autóra, plusz a hosszú utakon azért elég idegesítő volt a gázos üzemmód, mivel ilyen sebességnél 300 km-enként kifogyott a tank....

Indulás haza (284020 km)

Na nem is szaporítom tovább a szót, ha valakit érdekel, a Peugeot Fábian honlapján a használtautó részlegében megtalálja....

Remélem gondos gazdája lesz ;)

utolsó kilométerek együtt

Kommentek

Buszos Petya

:(
Jó kis verda a 406-os pedig. Van már elképzelés, hogy mi lesz az utódja?

viandr

Ahogy elnézem egy százast beletekertél az órájába, ennyi idő alatt azért igencsak összhangba lehet kerülni egy autóval, de teljesen érthető, hogy megválsz tőle.

Amúgy egy kicsit kevesebb km-el hirdetik, ha jól látom. :O

Zsó

igen, isteni autó volt, nagyon szerettem. Tényleg kevesebbel van felrakva? Mindjárt utána is nézek.... de visszatekerve tuti nem lesz, max vevőcsalogatónak rakhatták fel így, mivel megadtam a kocsihoz a blog címét is, plusz benne van kinyomtatva a szervizlista, és mivel szakszerviznél volt, így a javítások (legalábbis egy részük) a rendszerbe is fel vannak vezetve aktuális km állással.
A gond ott lehet, hogy az autóvásárlók nagy része ha meglát egy autót 300e felett, akkor máris meghátrál kérdés nélkül. No de ez a téma már kellően ki van vesézve azt hiszem, mindenki ismeri az emberek elméjében élő álomképet, mely szerint minden 10 év körüli autó 168000 km-t futott ;)

Zsó

Buszos Petya #56151: az elképzelés megvan, sőt már meg is valósítottam: hidropneumatikus Citroen C5 III ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!